2012. december 29., szombat

Direkt értékesítéssel erősít az M&A

Októbertől a Prestigious Textile direkt szállítással folytatja az értékesítést Magyarországon, így a textilek és tapéták árai jelentősen csökkentek, továbbá a szállítási határidő is lerövidült. Az M&A Kft. várja ügyfeleit bemutató termében, ahol megtekinthetik a Prestigious Textile legfrissebb kollekcióit.

A kibővült Adwin kollekciót, mely korábban Carat Premium név alatt futott Magyarországon, a jövőben direkt módon értékesíti az M&A ügyfelei körében. Az új, kedvező feltételeknek köszönhetően kedvező áron és rövid szállítási határidővel lehet hozzájutni a látványos dekor anyagokhoz és a kollekcióban található számtalan alapfüggönyhöz.

Az M&A Kft. folyamatosan bővíti tapéta kínálatát, melyek között megtalálhatóak a papír, a lángmentes vinyl és a vlies tapéták is. Kiemelt tapéta márkájuk, a Sirpi a karácsonyi szezonra további 3 új tapétakönyvet mutatott be, melyekben a klasszikus, virágos minták mellett megtalálhatóak a modern, geometrikus motívumok és látványos poszterek is. Az M&A kínálatában a vlies tapéták szépségét az Atlas belga tapétái képviselik, melyek finom pasztell színeikkel kifinomult eleganciát sugároznak.

Nincsenek megjegyzések: