2013. szeptember 24., kedd

Firhang akciók

Az őszre Floral akcióval készül a Firhang Kft. Október 1-től december 10-ig, azaz 10 héten át kedvezménnyel árusítja a Firhang a teljes Floral kollekciót. Az akció alatt megrendelt Floral anyagokra – mennyiségtől függetlenül -  5 százalék kedvezményt biztosít a cég, melyet készpénzes fizetés esetén 10 százalékra emel.

 A Firhang kft. által forgalmazott osztrák Sonnhaus hatalmas kollekcióval rukkolt elő az őszre: extravagáns jaquard-ok, geometrikus minták, decens uni anyagok és luxus-design textíliák teszik teljessé a Sonnhaus eddig is bőséges és sokszínű választékát. A Sonnhaus kollekciók megtalálhatóak a cég budaörsi bemutatótermében. 

2013 nyarán a Firhang Kft. új kollekció forgalmazásába kezdett. A Mode Home kollekciójában túlnyomórészt modern stílusú anyagok találhatóak, vágóban, közvetlenül a török gyártótól. A kollekció 35 mintából áll. A teljes kínálat 300 cm magas és nagyon kedvező árakon kerül forgalomba. A fényáteresztők és blackoutok projekt-kivitelezések esetén is maximálisan versenyképesek.

Nincsenek megjegyzések: