2013. december 5., csütörtök

Amento a nemzetközi trendek képviseletében

A párizsi Déco Off és Maison&Objet rendezvénysorozat keretein belül mutatja be jövő évi kollekcióját a Christian Fischbacher cég 2014. január 24-én. A rendezvény helyszínéül egy gyönyörűen felújított ferences rendi kolostor szolgál a francia fővárosban. A legújabb trendeket, lakástextíliákat, ágyneműket és kiegészítőket Camilla Fischbacher, a svájci vállalat művészeti vezetője mutatja be a közönségnek. Az újdonságokat a felső kategóriás cég magyarországi forgalmazója, az Amento Kft. kora tavasszal tárja a hazai érdeklődök elé.

Őszi újdonságokkal jelentkezett a - nemrég a prémium termékeiről elhíresült Zimmer + Rhode (Z+R) tulajdonába került - német ADO cég. A fényáteresztő és dekorációs textíliákat is tartalmazó kollekció megtekinthető személyesen az Amento budapesti bemutatótermében , valamint egy, az új anyagokat prezentáló válogatás is fellelhető a magyarországi forgalmazó honlapján.

A Zimmer + Rhode (Z+R) exkluzív párizsi szalonjában mutatja be jövő tavaszi kollekcióját az ADO 2014. január 24. és 27. között. A francia metropolisz divathetéhez (Déco Off, Maison&Objet) kapcsolódó kiállításon győződhetnek meg először az érdeklődők a Z+R-vel történt egyesülés során kijelölt profilfrissítés megvalósulásáról.  Az eseményen a német vállalat magyarországi képviselete, az Amento Kft. is részt vesz.

Nincsenek megjegyzések: