2013. december 5., csütörtök

INKU friss

A Landegger cég ősszel, a bécsi operaház táncosainak közreműködésével, 800 fős közönség előtt mutatta be a 100 éves múltra visszatekintő Böhm textilmárkájának új, Metamorphose nevet viselő őszi kollekcióját. Az új kollekció neve a Böhm márka újrapozícionálását is kifejezi, az igényes katalógusokkal és webes eléréssel támogatott teljes kollekciót az INKU forgalmazza.

Az INKU Károly körúti bemutatóterme adott otthont az Interplay design hét egyik rendezvényének, melynek keretében szeptember 27-e és október 6-a között az INKU-nál két textilművész, Ambrus Ágnes és Gulyás Judit alkotásai kerültek kiállításra. A látogatók az izgalmas munkákat otthonos környezetben tekinthették meg. Ambrus Ágit és Gulyás Juditot, e két kísérletező kedvéről ismert művészt a textúrák, faktúrák, anyagok szokatlan használata vonzza és hajtja a textilművészetben új és új megoldások felé, nem téve különbséget alkalmazott textildesign és szuverén művészet között. A nagyszámú látogatót vonzó kiállítást Zobor László (DLA, belsőépítész) nyitotta meg.

Megérkezett az INKU-hoz a Brink & Campman neves holland szőnyeggyár 2014-es kollekciója. A kiváló minőségű szőnyegek karakteres, gazdag színeikkel, varázslatos textúráikkal üde színfoltok a magyar szőnyegpiacon. A különféle alapanyagokból készült divat- és trendkövető, egyedi, kézműves szőnyegek exkluzív mintasálakon kerülnek bemutatásra, melyet katalógus egészít ki. A mintasálakat és a szőnyegeket az INKU forgalmazza.

Az INKU a Mora, Piel és Antilo spanyol takarógyárak termékeivel Valencia aranyló melegét varázsolja a téli otthonokba. A kiváló minőség sok éve méltán népszerű a vásárlók körében. A minden évben frissülő kínálat mellett az INKU idén is kínál akciós ajánlatot viszonteladóinak.

Nincsenek megjegyzések: