2014. március 15., szombat

Amento a Styletrenden

Exkluzív környezetben, nagy sikerrel mutatta be a Christian Fischbacher cég 2014 tavaszi/nyári kollekcióját a párizsi Maison & Objet keretein belül, idén januárban.  A 29 új mintasál és 4 mintakönyv elismerést váltott ki a Styletrend 2014 szakmai kiállításon is. A svájci vállalat tervezői erre a szezonra is különleges módon kombinálták a legmagasabb minőségű alapanyagokat a formabontó és klasszikus mintákkal, egyszerre megfelelve a kísérletezés és elegancia kívánalmainak. Az újdonságok – a Fischbacher cég olasz kollekciójának ez évi darabjaival egyetemben – megtekinthetőek a magyarországi forgalmazó, az Amento Kft. budapesti bemutatótermében (MANTU Ajtóstúdió, Röppentyű u. 73/a).

A Zimmer+Rhode párizsi kiállítótermében mutatta be 2014 tavaszi újdonságait a tavaly újrapozícionált német ADO cég. Az Amento Kft. által képviselt vállalat „New Romance” elnevezésű kollekcióját 35 minta alkotja.  Az idei összeállítás darabjai az áttetszőséget, modern természetességet, kiegyensúlyozott eleganciát és a városi életstílust képviselik. A Styletrend 2014-en már bizonyított mintasálakat – előzetes egyeztetés után – mind a forgalmazó budapesti bemutatótermében (MANTU Ajtóstúdió, Röppentyű u. 73/a), mind az Amento üzletkötőinél alaposabban szemügyre vehetik az érdeklődők.

Az Amento Kft. által képviselt három cég – ADO, Christian Fischbacher, SATI – új kollekciói sikerrel mutatkoztak be a Styletrend 2014 kiállításon. A barcelonai SATI vállalat a magyar forgalmazóval együttműködve, hangsúlyos módon, külön standdal képviseltette magát a bemutatón: a cég tavalyi szerkezetváltását követően kiemelt figyelmet fordít a „Costa Este” elnevezésű prémium termékcsaládra, amely dekorációs anyagok mellett kézzel gyártott exkluzív táskákat, párnákat és törölközőket is magában foglal. A spanyol gyártó emellett a látogatók elé tárta új, Colour Trend szettjét, amely a már nagy sikert aratott, több mint ezer színt tartalmazó Colorbook család újjáértelmezett kollekciója.

Nincsenek megjegyzések: