2014. március 15., szombat

B2B fejlesztés a Szintetikánál

Január elsején új szoftver bevezetésével kezdte az évet a Szintetika Kft. Az integrált vállalatirányítási rendszer a cég minden folyamatát vezérli, jelentős növekedést eredményezve hatékonyságban és rugalmasságban. Az új számítástechnikai rendszer alapját képezi egy hamarosan bevezetésre kerülő új B2B webes viszonteladói információs rendszernek, amelyen a partnerek elérhetik az aktuális készleteket és árakat, rendeléseket adhatnak le, és nyomon követhetik futó rendeléseiket.   A cégvezetés azt reméli, hogy a fejlesztés a magas szintű szolgáltatás további emelkedését eredményezi a vevők elégedettségére. A projekt a 2013-ban indult komplex vállalat fejlesztés utolsó lépcsője, amelyhez a cég jelentős Európai Uniós támogatást nyert el.

Új inspirációkkal bővült az InteriArt kollekció. A Szintetika exkluzív márkája két új könyvvel jelent meg, amellyel az InteriArt termékek száma immáron 248-ra emelkedett. Új termékkategória az ágytakaró textília, amely vastagságának köszönhetően nem igényel bélelést. A Passion elegáns, mégis játékos függönyei és bútorszövetei, a Lovely Weekend fiatalosan színes és romantikus inspirációjával megtekinthető a www.interiart.hu weboldalon. Az új termékek a márkánál megszokott szolgáltatások teljes arzenálját felvonultatják, sok egyéb mellett már induláskor elérhetők a 3d tervezőprogramok által használt textúrák is.

Bemutatta új, tavaszi kollekcióját a Szintetika Kft. A Lakástextil 2014 kiállítás keretein belül megrendezett partnertalálkozó új helyszínen, a megszokott színvonalon várta a szép számban ellátogató viszonteladókat. 14, stílusban különböző, ötletadó függönymodell mutatta be az új anyagok kreatív használatát. Az újdonságok jelentős része a véges kínálat mellett a Gold kollekció vágóprogram skáláját is bővíti. A kiállításról készült képek rövidesen letölthetők a www.szintetika.hu oldalról az események menüpont alól.

Nincsenek megjegyzések: