2014. szeptember 23., kedd

A Rovitex már a tavaszra készül

A Rovitex őszi szezonnyitó vásárának sikere a szervezőket is meglepte. Idén az őszi kollekció bemutatásán túl az elkészült új logisztikai központ házavatóját is megtartották Pécsett a hat országból érkező látogatóknak. A vártnál többen jöttek el, így nap közben az érdeklődő partnereket több, mint 25 kolléga szolgálta ki folyamatosan: az épület egyik részében az új kollekciókat állították ki stílusos és szépen dekorált enteriőrben, míg eközben a raktárban akciós vásárlás zajlott. Az esti hangulatról pedig a 250 fős bulin élőzene, grillterasz, koktélbár és tüzes-vizes látvány-show gondoskodott.

Bár a Rovitex hagyományosan a januári kollekció-bemutatásra koncentrál, és ősszel általában egy szűkebb kollekcióval jelentkeznek, idén a szezon vásári naptára mégis kellemesen zsúfolt számukra. Augusztus-szeptemberben új őszi termékeiket Európa-szerte kilenc helyszínen mutatják be: a vásárok közül lapzártánkig nyolc zárult sikerrel, a kilencedik még szervezés alatt áll.

A Rovitex és a Gardénia márkák is új mintákkal jelentkeznek ősszel. Legkiemelkedőbb újdonságaik a lakberendezést tematikusan közelítik meg: a dekor-fényáteresztő kombinációkat hozzájuk illeszkedő tapétákkal és egyéb kiegészítőkkel is körítve, „konyhakészen tálalják”. Ilyen modern témák például a fiatalos Vespa és a city témakörök, vagy az egész évben tartó nyár érzését sugalló maritim hangulat.

A Rovitex őszi darabáru kollekciójában hangsúlyosak a puha, vastag, minőségi takarók és ágytakarók, melyek már raktárkészleten vannak, azonnal rendelhetők. A karácsonyi készülődés jegyében pedig új ünnepi méteráru kollekcióval készült a Rovitex: a modern natúr hatású karácsonyi textilek mellett a hagyományos, fényes, lurex szálas modellek is megtalálhatók, választékukban méteráru és darabáruként is rendelhetők.

A Rovitex már tavaszi kollekcióját készíti. Bár még csak az őszi szezonban járunk, a Rovitex már 2015/16-os új tavaszi kollekcióját készíti a Heimtextil trendek figyelembe vételével. Facebook oldalukon már betekintést nyújtottak ebbe a szép színskálát felvonultató, strukturált üni kétoldalas Tenessee dekorral. Nézzék meg önök is az interneten!

Nincsenek megjegyzések: