2014. szeptember 23., kedd

Christian Fischbacherrel frissít az Amento

Az Amento kft. kínálatában szeptembertől elérhető az ADO őszi kollekciója, összesen 16 új mintával. A „Country Stories” fantázianevet viselő összeállítást a vidéki táj harmóniája inspirálta. Lágy tónusok, a fehér és bézs számos árnyalata, valamint a természet adta motívumok és színek változatossága köszön vissza az anyagokon. Az új függönyöket a német gyártónál megszokott letisztultság mellett a skandináv stílus hatja át: a tengert idéző frissességgel, mezők és erdők világának formáival, légiességgel és könnyedséggel. A textíliákról készült hangulatfotók megtekinthetőek az Amento honlapján, a mintasálakkal kapcsolatban érdeklődjön üzletkötőjénél.

Christian Fischbacher újdonságokkal jelentkezik ősztől az Amento.  Az első osztályú alapanyagokból – angóra és alpaka juh gyapjúból – kötött és szövött takarók és plédek exkluzivitást és melegséget kínálnak. A korszerű technológiával előállított termékek korlátozott számban érhetőek el a jövőben. Ezen kívül lehetőség nyílik a 2013/2014 kollekcióban szereplő anyagokból – kész méretekben – készült párnákat rendelni a forgalmazótól. A mintákkal és prospektusokkal kapcsolatos további felvilágosításért forduljon üzletkötőjéhez.

A Christian Fischbacher termékek iránti kereslet növekedése miatt új taggal bővült a magyarországi forgalmazó, az Amento Kft. csapata. Ujhelyi Eszter ügyfélkapcsolati referens Budapesten és Pest megyében, a prémium kategóriás termékek szempontjából kiemelt területen dolgozik augusztus elejétől.  A megszokott elérhetőségek mellett a +36 20 2357667 telefonszámon kereshetik a cég új munkatársát, aki kizárólag a svájci gyártó anyagaival foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések: