2014. szeptember 23., kedd

Laguna: gépesített minőség ellenőrzés

Eladási és látogatottsági rekord született a Laguna Lakástextil Kft. házi kiállításán és vásárán. A szeptember 7-i szombathelyi rendezvény sikerét az új, őszi kollekció kedvező fogadtatása és a kifutó termékek iránti érdeklődés alapozta meg. A résztvevők előadást hallgathattak meg a következő évek várható lakástextil trendjeiről. Az éjszakába nyúló eseményen szakmai tapasztalatcserére, kötetlen beszélgetésekre is adódott alkalom.
 
A Laguna Lakástextil Kft. belföldi forgalma 25 százalékkal nőtt az év első nyolc hónapjában a tavalyi időarányoshoz képest. Az eredményt – a gyors és pontos szállítás mellett  - a cégben annak is tulajdonítják, hogy sikerült mindvégig szem előtt tartani a hazai piac rendkívüli trend- és árérzékenységét. Az export mutatóival együtt a Laguna forgalma összességében 28 százalékkal emelkedett az adott időszakban.

A Laguna Lakástextil Kft-ben szeptember és október folyamán zajlik le a minőségellenőrzés gépesítésének folyamata. Az első három berendezés már augusztusban megérkezett Hollandiából. Segítségükkel megkönnyebbül a függönyök úgynevezett rejtett hibáinak időbeni észlelése. A gépek, melyek közül még kettő leszállítása esedékes, a vágóprogram egyéb folyamatait is megkönnyítik.

Nincsenek megjegyzések: