2014. szeptember 23., kedd

Szülinapi akció az INKU-nál

Az INKU Kft. az idén ősszel ünnepli 25. születésnapját. Születésnapi akcióként 5 százalék extra kedvezményt nyújt minden partnerének a teljes termékválasztékra november 30-ig.

Az INKU-hoz megérkezett az Elvin függönycsalád legújabb kollekciója. A lendületes kollekció piaci sikerét az anyagok különleges textúrája, design-ja és az izgalmas alapanyag kombináció garantálja, továbbá az a tény, hogy a kollekciót nagyrészt duplaszélességű dekorok alkotják, mindez igen vonzó árfekvésben. Ugyancsak a következő hetekben mutatja be az INKU az immár 25 éve a magyar piacon jelenlévő Böhm textilek legfrissebb, őszi kollekcióját is.

Az INKU bőséges takaró kínálatából könnyedén felkészülhetnek a kereskedők a hideg téli napokra. A méltán népszerű és elismert spanyol gyártók (Mora, Antilo, FunDeco,  Piel, Revert) teljes választéka kapható: széles választékú puha plédek, könnyed és elegáns ágytakarók, díszpárnák. Rendelni nem csak a szűkített készletes kínálatból, hanem már a teljes gyári választékból lehet, mennyiségi- és érték-korlátozás nélkül. Az új katalógusok letölthetők az INKU honlapjáról.

Az INKU darabszőnyeg választéka újabb minőségekkel bővült. Az Arte Espina, Angelo, Brink&Campman, Osta kínálat  mellett a szelídebb árfekvésű Aida kollekció modern szőnyegeit és a rendkívül puha tapintású Mona minőséget mutatjuk be partnereinknek.

Nincsenek megjegyzések: