2015. október 23., péntek

Firhang:születésnap, megújult honlap, holland beszállító

Idén ünnepli 25. születésnapját a Firhang.  Ebből az alkalomból a cég a Bandex termékek teljes választékát  5 százalékos kedvezménnyel kínálja. Az akció 2015. október 5. és 15. között érvényes és a szokott feltételekhez (készpénzfizetés, utánvét) kötött. Bandex-rendelését a cég az info@firhang.hu email címre várja. Árlistát ugyanezen az email címen lehet igényelni.
 
Megújult a firhang.hu! A Firhang – felismerve a viszonteladók, lakberendezők igényét – befényképezte és katalógus formába rendezte teljes választékát, mely mostantól abszolút felhasználóbarát formában érhető el. Keressen a Firhang kínálatában, használja az alkalmazást a textil-előválogatás során mobil eszközökön, megbízója lakásán. A képanyag folyamatosan bővül.
 
Holland beszállító kollekciójával bővítette választékát a Firhang. A Holland Haag névre keresztelt új kollekció elsősorban egyszínű, illetve visszafogottan mintás dekorokat és függönyöket hozott a Firhang-választékba, leginkább a skandináv, letisztult irányt szélesítve ezzel. A dimoutok, uni bársonyok, részben 300 cm széles anyagok projektekhez kiválóak, mind dizájnban, mint árban versenyképesek szállodai vagy közületi megbízások esetén. Ha még nem látta a Firhang holland választékát és szívesen megtekintené azt, keresse Fazekas Henriettet a 06 30 979 1128-as számon.

Nincsenek megjegyzések: