2015. október 23., péntek

INKU: új ágytakarók, padlószőnyegek és darabszőnyegek

Tovább bővült az INKU pléd és ágytakaró kínálata: Már elérhetők az Antilo 2016-os újdonságai. A Mora gyár az őszi szezonra egy nyomott technikájú új, vidám takarósorozattal lepte meg a márka rajongóit. A Piel újdonságai közül a látványos 3D takarók és a jacquard plédek érdekesek. A Reig Marti két oldalon használható ágytakarói változatos és könnyed megjelenést kölcsönöznek. A forgalmazók részére a szokásos év végi akciós meglepetés az idén sem marad el. A katalógusok letölthetők az INKU honlapjáról.

Az INKU az elmúlt évekhez hasonlóan idén is részt vesz a Design Hét eseményeiben. A „Fénybarázdák” című kiállításon Ambrus Ági textiltervező és Buza Kriszta iparművész mutatkoztak be, mely 2015.szept.30-okt.14 között az INKU Bp., Károly krt.18. alatti bemutatótermében tekinthető meg.

Az INKU Kft. folyamatosan követi a padlószőnyeg gyárak technikai innovációt és kínálatában azonnal megjeleníti a legújabb piaci trendeket is. Az INKU szőnyegújdonságok közül az új Atlantis és Sprint szőnyegpadló kofferek folyamatosan kerülnek a viszonteladók részére kiszállításra.

Megújult az INKU őszi DEKOWE darabszőnyeg kollekciója: a 17 új minőség többek között természetes szálból (szizálból, kecskeszőrből) készült, natúr hatású, elegánsan bordűrözött designszőnyegeket tartalmaz. A földszínek mellett az idén megjelentek a színes natúr szőnyegek is, vidám hangulatú bordűrökkel. Népszerűek a vintage újdonságok, mely puha viszkóz alapanyagukkal és modern színükkel telitalálat. Tovább bővült az INKU shaggy kollekció, őszi újdonság még az élénk színekben pompázó, mosható szőnyeg is. A LANO kiváló minőségű új Wilton szőnyegcsaládja is piacra került, mely géppel készített, tradicionális gyapjú szőnyegek igényes válogatása.

Nincsenek megjegyzések: