2015. október 23., péntek

Rovitex: indul a nagy vásári szezon!

Mozgalmas vásári szezonon van túl a Rovitex, az elmúlt hónapok kereskedelmi eseményei közül azonban továbbra is a legkiemelkedőbb a magyar kollekció-bemutatójuk, melyet idén Pécsett tartottak augusztus 28-29-én, ezt budapesti bemutatójuk követte szeptember 6-7-én. A szokásos őszi újdonságok közül kiemelt szerepet kaptak a nyomott textilek. Mindhárom márkájuk új mintákkal gazdagodott. A Rovitex őszi újdonságaiból a fényáteresztők és a különlegesen jacquard dimout fényzárók új mintái arattak sikert. A Premium Classics kollekcióba az üni anyagokon túl a klasszikust idéző modern minták is kerültek. A Gardénia választéka az idei ősz trend-újdonságaival gazdagodott, a Galant Gardinen pedig különösen lágy esésű új textilekkel egészült ki.

A Rovitex Gardénia kollekciója az idei ősz trend-újdonságait vonultatja fel. A megszokott fényáteresztő-dekor kombisálak és a földszínek és a natur struktúrák már szinte kötelező elemek. E mellett azonban idén újdonság az erősebb színek megjelenése is: vigyünk egy kis színt, életet bátran a sötét őszi-téli estékbe!

A Design Hétre a Rovitex Gardénia márkájukkal nevezett be színes programot kínálva. A „Nyomás ide!” nyomott design trend kiállításukat Budapest kreatívipari szívében, a Design Teminal pavilonjában rendezték meg október 2-4 között. A kiállítást interaktív függönytervező műhellyel egészítették ki, ahol a látogatók – egy kis szakértő segítséggel – maguk tervezhették meg függönyüket, melyet számítógéppel ablakon is kimodelleztek, sőt, a képet kinyomtatva azt haza is vihették. (Részletek a Marketing rovatban.) A nappali programot este textil fényfestés színesítette - a tér népes látogatóközönsége örömére. A Rovitex a Design Pécs helyi programsorozatában is részt vett: szeptember 25-26-án nyílt napot tartottak gyártó üzemükben. A látogatók több turnusban érkeztek a két nap során, ahol elsősorban a textilnyomással ismerkedhettek meg a gyakorlatban. Az érdeklődőknek olyan műhelytitkokat is megmutattak, mint a leginnovatívabb alapanyagok, vagy a legújabb, még kollekcióba sem került mintáik. A trend-kiállítás, a konfekcionáló üzembe tett látogatás és a függönytervező műhely is nagy érdeklődésre tartottak számot – a programot jövőre tervezik megismételni.

A Rovitex az őszi vásárokon túl már a januári frankfurti megmérettetésre készül a Heimtextilen, melyet jövőre január 12-15 között tartanak. Az új irányzatok, színek és textúrák jegyében készült 2016. januári kollekciójuk már kész, és teljesen friss, új vonalat képvisel.

A Rovitex idei karácsonyi kínálata raktárkészletükről elérhető. A terítők és dekoranyagok széles választékával nagyot erősítettek idén. Natur hatású, mégis könnyen kezelhető textilekből hagyományos és modern mintákkal is készültek: a fagyöngy, a szarvas, a szívecske mellett a bagoly motívum hódít. A dekorok impregnált kivitelben is elérhetőek – ha fontos a funkció is. A kínálatban egymással jól kombinálható textileket is kínálnak, melyekből egy kis kreativitással gyönyörű kompozíciók alkothatók - jóval a függönyön és a terítőn túl is. 

A Rovitex az őszi-téli hűvös estékre takaró-kínálatának megújításával készült, a termékek már raktárkészletről rendelhetők. És nem csak a mintaválaszték széles, de több ár- és minőségi kategóriában ütőképes ajánlatuk a piacon. Microfaserből Coral Fleece takaróik jelentenek újdonságot – teljesen új színekkel, kategóriájában a legkedvezőbb áron. Ágytakaróból négy minőségben kínálnak számos modellt, üni és mintás kivitelekben is. A népszerű Softy pamut-akril takarók palettája is aktuális és szezonális designokkal gazdagodott, finom árnyalatai és sűrű, meleg struktúrája biztos siker a szezonban. A cég képviselői kérésre a teljes palettát bemutatják.

Nincsenek megjegyzések: