2015. október 23., péntek

Szintetika: új karnisok az InteriArt kollekciójában, megújult darabárú kollekció

Forgalom szempontjából az elmúlt 5 év legsikeresebb kiállítását tudhatja maga mögött a Szintetika Kft. A házi vásárok között kiemelkedő rendezvényen 5 országból érkeztek partnerek, természetesen magyar többséggel. Az újdonságok között megtalálhatók minden termékkör képviselői a kötött jacquardtól a nyomott blackoutokig, külön kiemelve a 320 cm széles forgatható mintájú dekorhoz hasonló érdekességeket. Több, mint 20 féle karácsonyi folyóméteres áru mellett ünnepi díszpárnákkal és plédekkel is készül a cég a szezonra.

Karnisokkal bővítette exkluzív InteriArt kollekcióját a Szintetika Kft. Az új karnis kínálat a technológia és esztétika különleges ötvözete. A 19 és 25 mm átmérőjű rúdkarnisok belső sínes megoldással dekoratív és elegáns megoldást nyújtanak klasszikus vagy modern színekben, sokféle végzáróval. Az Elegante és Decolino design profilok egyedi méretre gyártva a praktikum és letisztult formavilág megtestesítői. Az InteriArt immáron a kifinomult textilek és technológia közös inspirációja, amely ötletet ad, és szárnyalásra sarkall.

Az őszi szezonra teljesen megújult darabáru kollekció várja a Szintetika Kft. partnereit. A katalógusban a teljes kínálat megtalálható képekkel és minden információval - egyszínű, kétoldalas- és mintás ágytakarók, mintás, pamut-akril plédek, díszpárnahuzatok, és kedves, állat formájú ajtókitámasztok alkotják a kínálatot. A katalógus ingyenesen elérhető.

Nincsenek megjegyzések: