2016. április 3., vasárnap

JAB - nemzetközi vásári jelenlét

A JAB csoport színes és vidám márkája, a Gardisette idén is sikeresen szerepelt a frankfurti Heimtextil vásáron. Az átlagosnál több mintát tartalmazó tavaszi kollekció erőssége a fényáteresztők és a kedvező áru dekorok mellett egy gyermekeknek szánt csoport volt. A kiállító stand hagyományos helyszínét a Gardisette ezúttal is megosztotta a JAB Systems-szel, azaz a cég árnyékolástechnikai termékeivel.
Az imm cologne kölni vásáron a JAB a BW és az IP Design bútorkollekcióit állította ki. A minőségi, kézi gyártású bútorok hamarosan megjelennek a magyarországi kínálatban is.
A párizsi Déco off… kiállítás és vásár hagyományosan az egyik legatraktívabb, legélénkebb eseménye a téli hónapoknak. A kiállítás keretén belül a JAB saját bemutatótermében leplezte le a tavaszi JAB és Carlucci kollekciókat. Magyar vonatkozása is volt a rue du Mail utcai bemutatónak: Varró Zoltán dizájner különleges, párizsi kirakatterve hatalmas érdeklődésnek örvendett az egész hét során.
A salzburgi Casa, a legnagyobb osztrák lakástextil helyszín volt a Gardisette és a JAB következő állomása. Itt volt először megtekinthető a csoport márkáinak teljessége idén; míg a Gardisette és az árnyékolástechnika a hagyományos vásártérben, addig a JAB saját kollekciója és az idén is extravagáns Carlucci a Friesacher Hofban mutatta be új termékeit.
A Heimtex Suisse alkalmából a svájci fővárosban a JAB egy kisebb, de igen szofisztikált standon állított ki. A háromnapos esemény során számtalan szakmai látogató örvendhetett a cégcsoport tavaszi kollekcióinak.
A február és a március a szokáshoz híven utazások és további kiállítások hónapjai a JAB-nál. A cég február végén a román, március elején pedig a horvát fővárosban jelentkezett a tavaszi kollekciókkal, amelyeket stílusosan egy-egy színvonalas szállodában tekinthettek meg a meghívott partnerek. A várva várt Grandezza kollekció, azon belül is a Diva szövet- és a Charleston tapétakönyv különösen nagy érdeklődésnek örvendtek.

Nincsenek megjegyzések: