2013. február 7., csütörtök

Laguna - harmadszor a Heimtextilen

A Laguna Lakástextil Kft. idén harmadik alkalommal állított ki a frankfurti Heimtextilen. A januári seregszemle nemcsak méretének és korai időpontjának köszönhetően első a kiállítások sorában; szakmailag is a legrangosabb esemény az esztendőben. A Heimtextil Trendtable minden tavasszal közzé teszi útmutatását a következő évek trendjeire vonatkozóan. Meghatározzák, hogy mi lesz a kapós és divatos. Idén többek között a térhatású motívumokra, pompás csipkékre, bohém kiegészítőkre, látványos díszítésekre és geológiai struktúrákra tette le a voksát a Heimtextil japán, amerikai, francia, holland, brazil és német dizájnerekből álló csapata. A 4 fő trendet (Történelmi, Különc, Feltaláló, Geológus) nem mindennapi módon ábrázolták a Heimtextil Forumban; talán az idei volt az eddigi legszínvonalasabb és legkimagaslóbb Trend Show. A Stijlinstituut Amsterdam által vezetett Trendtable a Laguna három termékét választotta be a jövő évi trendek közé. A kiválasztás előzménye, hogy a Heimtextil kiállítóinak módjukban áll javaslatokat küldeni a Trend Forum számára. A Laguna munkatársai 8 anyaggal próbálkoztak. Nyerőnek bizonyult a Colette névre hallgató fényáteresztő, amely organza alapra varrt merész virágaival kapott helyet a trendek között.
Másodikként a Maxim nevű hímzett sötétítő lett befutó. Végül a különleges fényű, földszínű Babett dekor nyerte el a nemzetközi zsűri tetszését.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

I cannot thank lemeridian funding service enough and letting people know how grateful I am for all the assistance that you and your team staff have provided and I look forward to recommending friends and family should they need financial advice or assistance @ 1,9% Rate for Business Loan .Via Contact : . lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp...+ 19893943740. Keep up the great work.
Thanks, Busarakham.