2013. május 14., kedd

Újdonságok az INKU-tól

Az INKU-tól már megrendelhető a Radici gyár új, 2014-es Sit-In padlószőnyeg-koffere, mely az ismert szőnyegeken túl új minőségeket, új színvilágot mutat be a korábbinál stílusosabb formában. A heti fuvarjárat különösen rugalmas szállítási határidőt biztosít.

INKU újdonság az exkluzív Besana padlószőnyeg- és szőnyeg kollekció, mely az olasz design klasszikusain túl, több 'dolce vita' különlegességet is tartalmaz, mint a selymes Lusso poliészter padlószőnyeg család, vagy az egyedi tervezésű, kreatív darabszőnyeg minőségek.

Az INKU, mint a Mohawk gyár hivatalos magyarországi forgalmazója nyár végéig meghosszabbította akcióját, melynek keretében minden Smartstrand és Smartstrand Silk minőségű szőnyege 20% kedvezménnyel rendelhető. Természetesen az INKU dupla árgarancia is tovább él: ha bármelyik szőnyegük olcsóbban elérhető máshol, a különbséget partnerüknek duplán jóváírjuk.

Az INKU újra forgalmazza a Pimpernel tányéralátét és konyhai kiegészítő-kollekciót. A hőálló és folttaszító, többrétegű felületű alátéteket elismert művészek tervezték, különlegesek Henderson Cisz New York, London és Párizs városképei, vagy Marilyn Robertson sajátos hangulatú ’Cattitudes’ macskafigurái.

Nincsenek megjegyzések: