2013. szeptember 24., kedd

Rovitex: Lipcse, Budapest, Szentlőrinci

A Rovitex szezonnyitó őszi vásárát Budapesten tartotta augusztus 31-e és szeptember 2-a között. A bemutatkozó őszi kollekciót pozitív visszajelzések kísérték: mind a Rovitex, mind a Gardénia márkák alatt felvonuló új őszi anyagok hamarosan sok üzletben megjelenhetnek majd. A textilek mellett megjelentek a rasch 2015-ös új tapéta katalógusai is, melyek iránt szintén nagy érdeklődés mutatkozott. A látogatók ízelítőt kaptak a 2014/15-ös Heimtextil trendekből, mely vonulat már a Rovitex őszi kollekcióiban is megjelent. A helyszín és a kiállítás maga is sok elismerést kapott, az igazi visszajelzés azonban a vásári forgalom, mely több, mint 30 százalékkal meghaladta az előző évit. Ezzel a Rovitex az utóbbi évek legsikeresebb vásárát zárta.

Az őszi szezon kiemelt német szakvásárán, a Comfortexen Lipcsében idén is szerepel a Rovitex. A lap megjelenésekor a Rovitex munkatársai már hazafelé tartanak Lipcséből, ahol a 64 m²-es stand a már megszokott helyen várta a vásárlókat, reményeik szerint a tavalyi sikert ismételve.

A Rovitex idén a régió egyik legnagyobb sikerű rendezvényén, a Szentlőrinci Gazdanapokon is megjelent. És hogy hogyan illeszkedik a lakástextil a traktorhoz? Nos, nem a mezőgazdasági gépek ablakait függönyözték, hanem a rendezvényre látogató több, mint 20 ezer embernek kínáltak elsősorban a családokat foglalkoztató alternatív programot. A Rovitex standja kreatív játszóházzá alakult, ahol a kicsik és nagyok az ötletekkel és kézügyességgel megáldott szakemberek segítségével textilből alkothattak, és az elkészült tárgyakat haza is vihették. A díszpárnák garmadáján kívül megvarrtak vagy 80 kitömött kígyót, de a gyerekek és felnőttek egyéni elképzeléseit is megvalósították. Születtek így tűpárnák, textil lovacskák, kisegerek, nyuszik, és még egy sereg állat. A kezdeményezés jó ötletet adhat a lakástextil-kereskedő üzleteknek is.

Nincsenek megjegyzések: