2013. szeptember 24., kedd

Új szőnyeg és függönykollekciók az INKU-tól

Megérkezett az új, őszi Elvin függönykollekció az INKU-hoz, mely a különleges textilek világába invitál egy igazi, varázslatos utazásra. A választék 2012-ben immár másodszor nyerte el a Reddot Design Award egyik legrangosabb nemzetközi formatarvezési díját. Az elismerés ötvözi a kiváló minőséget, a funkcionalitást és a formai design-t. A vásárlók örömére szolgál, hogy a kollekcióban túlnyomórészt 300 cm-es dekorok találhatóak, ráadásul üdítő árakon.

 Az INKU Kft. több új szőnyegcsaláddal is bővítette őszi kínálatát. A Boeing Carpets gyerekszőnyegei vidámmá teszik az iskolakezdést, felelevenítik a nyári élményeket. Népszerű mesefigurák között megtalálhatóak a Captain Scharky, Lillifee, a Die Lieben Sieben kedves állatfigurái. A szőnyegek kézi tűzéssel, akrilszálból készülnek.

Az INKU Kft. megkezdte a több,  mint százéves patinás holland szőnyeggyár, a Brink & Campman szőnyegeinek magyarországi forgalmazását. A lélegzetelállító szépségű, legmagasabb minőséget képviselő és izgalmas mintavilágot bemutató darabszőnyegek teljes fogásminta választéka már megrendelhető az INKU-nál.

Nincsenek megjegyzések: