2014. szeptember 23., kedd

Győrben mutatta be újdonságait a Szintetika

Ismét bemutatta őszi újdonságait a Szintetika Kft. A győri kiállítás látogatói új ötleteket felvonultató függönymodelleken tekinthették meg az új véges és vágós desszinek többségét. Szinte minden termékkörben van újdonság, a méltán kedvelt kétszer nyomott black outok nagy sikerre számíthatnak. A modern és klasszikus stílus kedvelői is találnak kedvükre valót a láncirányú- az egész végen végigfutó, csíkos termékekből, mely azonos látvány mellett megkönnyíti a konfekcionálást. A kiállítás képei hamarosan elérhetők a www.szintetika.hu oldalon az események menüpont alatt.

Megjelent a Szintetika Kft. frissített, több új terméket tartalmazó ráncoló katalógusa. A minőségi, pontosan, stabilan és könnyen ráncoló termékek mellett érdemes megemlíteni a különösen jól használható kiadványt, melyben a ráncolók textíliára varrva is le vannak fényképezve, így a vásárló könnyebben el tudja képzelni, hogy melyik ráncolás hogy néz ki a valóságban.

Roletta kínálattal bővített a Szintetika Kft. A győri kiállításon bemutatott beltéri árnyékolók sztenderd méretekben elérhetők 90-200 cm-es szélességben. Egyedi megoldás a levédett adapter, amellyel a roletta a rúdkarnis tartójához rögzíthető, így egyedülálló megoldások készíthetők a roletta és a függönyök különböző kombinációjával. Az elérhető anyagok igazán minőségiek, strukturált, fényáteresztő hálós és len-, illetve bambusz hatású natúr anyagok, többféle színben, melyről már elérhető a cég roletta textil katalógusa.

A Szintetika Karnisvilág kollekciójában szereplő műanyag karnisok immáron elérhetők fabetétes kivitelben is. A új, készletezett karnisok az üregesnél masszívabbak, kevésbé hajlanak meg a függöny súlya alatt. A kiegészítők többsége azonos a fabetétes és az üreges verzióknál.

TV reklámmal erősíti a Szintetika Kft. InteriArt  kollekciójának közismertségét. Az egy héten át tartó kampány az m2 csatornán futott. A cég a www.interiart.hu honlapot és a minőségi textíliákat hirdeti, mellyel reményei szerint a honlapon szereplő viszonteladókhoz sikerül új ügyfeleket bevonzani. Ezzel tovább bővül az InteriArt prémium textilkollekcióját támogató és kiegészítő marketing szolgáltatás csomag, mely minden viszonteladónak jár.

Nincsenek megjegyzések: